SAGRISTÀ,
DES DE 1924

Dedicada a oferir i subministrar tots els productes i serveis necessaris des de l’inici d’una obra fins als acabats. Els nostres orígens es remunten al 1924 dedicant-nos a la fabricació de productes de formigó (bigues, tubs, safereigs, panots, mosaics, mosaics hidràulics, balustrades, escales, artificial, etc.) i venta de tot tipus de ciment.

Al 1980 s’inicia l’activitat de transports i serveis de grues per millorar el nostre servei als clients comprant un camió. Més endavant, es va abandonant l’activitat com a fabricants i es comença a introduir nous productes i serveis com la ferreteria, exposició de ceràmiques i banys i s’augmenta la flota de camions per acabar sent el que actualment som:

Un magatzem de materials de construcció amb serveis complementaris com transport i serveis de grues de 4m a 32m d’allargada, col·locació de parquets i l’assessorament en projectes d’obres tècniques i acabats interiors.

Disposem d’una superfície de més de 5000m2 repartits entre oficines, exposició, ferreteria i pati pels materials i els nostres camions.

Passat, present i futur de Sagristà.

Gràcies a tots vosaltres.