POLÍTICA DE PRIVACITAT

QUÈ FEM AMB LA VOSTRA INFORMACIÓ?

Quan compres alguna cosa de la nostra botiga, com a part de el procés de compra venda, nosaltres recollim la informació personal que ens dónes com ara nom, adreça i correu electrònic.

Quan navegues a la nostra botiga, també vam rebre de manera automàtica l’adreça de protocol d’internet de la teva ordinador (IP) per tal de proporcionar-nos informació que ens ajuda a conèixer sobre la seva navegador i sistema operatiu.

E-mail màrqueting: Amb el teu permís, podrem enviar-te correus electrònics sobre la nostra botiga, nous productes i altres actualitzacions.

CONSENTIMENT

Com obtenen el meu consentiment?

Quan ens proveeixes la teva informació personal per completar una transacció, verificar la targeta de crèdit, crear una ordre, concertar un enviament o fer una devolució, impliquem que acceptes la recollida i l’ús per aquesta raó específica només.

Si et demanem la teva informació personal per una raó secundària, com màrqueting, et demanarem directament el teu exprés consentiment, o et donarem l’oportunitat de negar-te.

Com puc anul·lar el meu consentiment?

Si després d’haver acceptat canvies d’opinió, pots anul·lar la teva consentiment perquè et contactem, per la recol·lecció o usos de la teva informació, en qualsevol moment, contactant a sagrista@grupobdb.com o escrivint-nos a: Sagristà Carrer Esteve Mogas, 32 , Sant Celoni, CT, 08470, España

DIVULGACIÓ

Podem divulgar la teva informació personal si se’ns requereix per llei o si violes nostres Termes de Servei.

SERVEIS DE TERCERS

En general, els proveïdors de terceres parts utilitzats per nosaltres només recopilaran, utilitzaran i divulgaran la teva informació en la mesura que sigui necessària perquè els permeti exercir els serveis que ens proveeixen.

No obstant això, alguns proveïdors de serveis de tercers, com ara passarel·les de pagament i altres processadors de transaccions de pagament, tenen les seves pròpies poliíticas de privacitat respecte a la informació que estem obligats a proporcionar-los per a les transaccions relacionades amb les compres.

Per a aquests proveïdors, et recomanem que llegeixis les poliíticas de privacidadpara que puguis entendre la manera en què la teva informació personal serà manejada.

En particular, recorda que alguns proveïdors poden estar ubicats o comptar amb instal·lacions que es troben en una jurisdicció diferent a tu o nosaltres. Asique si desitgeu amb una transacció que involucra els serveis d’un proveïdor a tercers, la teva informació pot estar subjecta a les lleis de la jurisdicció (jurisdiccions) en què es troba el proveïdor de serveis o les seves instal·lacions.

A tall d’exemple, si et trobes a Canadà i el teu transacció és processada per una passarel·la de pagament amb seu a Estats Units, llavors la teva informació personal utilitzada per completar la transacció pot ser subjecte de divulgació en virtut de la legislació dels Estats Units, incloent la Llei Patriota.

Una vegada que abandones el lloc web de la nostra botiga o et rediriges a un lloc o aplicació de tercers, ja no estàs sent regulats per la present Política de privadesa o els Termes de Servei de la nostra pàgina web.

Enllaços

Quan fas clic a enllaços de la nostra botiga, pot ser que siguis redirigit fora del nostre lloc. No som reponsables per les pràctiques de privadesa dels llocs i et recomanem llegir les seves normes de privacitat.

SEGURETAT

Per protegir la teva informació personal, prenem precaucions raonables i seguim les millors pràctiques de la indústria per assegurar-nos que no hi hagi pèrdua de manera inadequada, mal ús, accés, divulgació, alteració o destrucció de la mateixa.

SI ens proporciones la informació de la targeta de crèdit, aquesta informació és encriptada mitjançant la tecnologia Secure Socket Layer (SSL) i s’emmagatzema amb un xifrat AES-256. Encara que cap mètode de transmissió a través d’Internet o d’emmagatzematge electrònic és 100% segur, seguim tots els requisits de PCI-DSS i implementem normes addicionals acceptades per la indústria.

COOKIES

Aquí tens una llista de galetes que utilitzem. Les enlistamos perquè puguis triar si vols optar per treure-o no.

CONSENTIMENT D’EDAT

A l’utilitzar aquest lloc, declares que tens a l’almenys la majoria d’edat en el teu estat o província de residència, o que tens la majoria d’edat en el teu estat o província de residència i que ens has donat el teu consentiment per permetre que qualsevol dels teus dependents menors utilitzeu aquest lloc.

CANVIS A AQUESTA POLÍTICA DE PRIVACITAT

Reservat el dret de modificar aquesta política de privacitat en qualsevol moment, o sigui que si us plau revisa-freqüentment. Canvis i aclariments entraran en vigència immediatament després de la seva publicació en el lloc web. Si fem canvis materials a aquesta política, notificarem aquí que ha estat actualitzada, de manera que estàs assabentat de quina informació recollim, com i sota quines circumstàncies, si n’hi ha, la utilitzem i / o divulguem.

Si la nostra botiga és adquirida o fusionada amb una altra empresa, el teu informació pot ser transferida als nous propietaris, perquè puguem seguir venent productes.

PREGUNTES I INFORMACIÓ DE CONTACTE

Si vols: accedir, corregir, esmenar o esborrar qualsevol informació personal que posseïm sobre tu, registrar una queixa, o simplement vols més informació contacta al nostre compliment oficial de Privacitat

sagrista@grupobdb.com o per correu postal a Sagristà

Carrer Esteve Mogas, 32, Sant Celoni, CT, 08470, España